Anlık Bildirim

Dogecoin’in (DOGE) köpeğinin NFT’si 4 milyon dolara satıldı

Dogecoin'in köpeği NFT olarak satışa çıkmıştı. Açık artırma sonucunda 4 milyon dolara alıcı buldu. Satış Ethereum ile yapıldı.

Dogecoin’in (DOGE) köpeğinin NFT’si 4 milyon dolara satıldı Tam Boyutta Gör

Çok az insan Japonya'dan bir anaokulu öğretmeni olan Atsuko Sato'yu tanıyor olsa da, aslında dünyanın en pahalı "meme"inden sorumlu. Kendisi köpeğinin resimlerini paylaşırken, Reddit’e attığı bir paylaşımla, en ünlü “meme”lerden birisini yaratmış oldu.

Ardından Bitcoin parodisi olarak ortaya çıkan ve “meme” kripto para olarak bilinen Dogecoin ile daha da ünlendi. Şüphesiz Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın payı da büyük. Öyle ki Musk birçok kez Dogecoin’i paylaştı ve fiyatında oldukça etkili oldu. Bu gelişmelerin ardından meme’in sahibi, işin içine yeniden dahil oldu. 

Sato, dişi Shiba Inu köpeğinin ikonik fotoğrafının bir NFT olarak açık artırmaya çıkarılacağını ve tüm gelirin hayır kurumlarına gideceğini duyurdu.

Doge, Zora pazarında takas edilemez bir token olarak 4 milyon dolar (1696.9 ETH) gibi yüksek bir fiyata satıldı.   

Açık artırma kazananı, merkezi olmayan özerk kuruluş PleasrDAO oldu ve müzayedenin son dakikalarında hevesli bir Dogecoin destekçisi @TwoDollaHotDoge'un önünde geçmeyi başardı.

Serveti ile herkesi kolayca geride bırakabilecek olan Musk ise olay hakkında sessiz kaldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim