Anlık Bildirim

Ünlü DJ kripto paralara yeşil ışık yaktı

Ünlü DJ David Guetta Miami'deki 14 Milyon Dolarlık Dairesinin Satışı İçin Ethereum (ETH) ve Bitcoin de (BTC) Kabul Edecek

Ünlü DJ kripto paralara yeşil ışık yaktı Tam Boyutta Gör

Fransız DJ David Guetta, Miami Beach'teki evini 14 milyon dolara satılığa çıkardı. İşin dikkat çeken kısmı ise dünyaca ünlü DJ’in ödeme yöntemi olarak Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) kabul etmesi oldu.

“Titanium”, “Play Hard” ve “When Love Takes Over” gibi popüler remixleriyle tanınan Guetta, bu evi 2018'de Amerikalı milyarder Richard LeFrak'tan 9,5 milyon dolara satın almıştı.

40 katlı lüks bir otel/apartman kompleksi olan Setai Hotel&Residences’ın bir parçası olan ev, üç yatak odasına, üç banyoya, yüzme havuzlarına ve  kendi bahçesine sahip.

Ünlü DJ kripto paralara yeşil ışık yaktı Tam Boyutta Gör

Daha önce de emlak sektöründe Bitcoin ödeme yöntemi olarak kullanılmıştı. İngiliz milyarder emlak devi Nick Candy, İngiltere'nin en pahalı dairesi olarak kabul edilen 243 milyon dolarlık Hyde Park çatı katı için Bitcoin kabul edeceğini açıklamıştı.

Bu ayın başlarında Miami'de 5.067 metrekarelik bir çatı katı 22.5 milyon dolar değerinde kripto para karşılığında alıcı bulmuştu. Bunlar, kripto paranın artık bir varlık ödeme yöntemi olarak hayatımıza girdiğinin göstergesi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim