Anlık Bildirim

Dogecoin’in kurucusu kripto paraları ağır bir şekilde eleştirdi

Dogecoin’in Billy Markus ile birlikte kurucu ortaklarından olan Jackson Palmer, sosyal medyadaki sessizliğini bozarak kripto paraları sert bir dille eleştiri yağmuruna tuttu.

Dogecoin’i 2013 yılında Billy Markus’la birlikte kuran Jackson Palmer 2019 yılından beri sosyal medyada sessizdi. Dün Twitter’da paylaştığı bir flood’ta kripto para endüstrisi ile ilgili hayal kırıklıklarını dile getirdi. Palmer, kripto paraların “merkeziyetsizlik” kavramının bir yanılsama olduğunu düşündüğünü belirtti ve varlıklı insanlar tarafından kontrol edilen “güçlü bir kartel” olarak tanımladı.

Palmer paylaştığı gönderide, kripto para birimlerinin finansal özgürlükten ziyade vergilerden kaçınan ve hükümetlerin yetkilerini kaldırarak zenginleri daha zenginleştirmek için yapılmış olan “sağcı, hiper-kapitalist” bir teknoloji olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Dogecoin’in kurucusu kripto paraları ağır bir şekilde eleştirdi

Milyarderler piyasayı manipüle ediyor

Milyarderlerin piyasayı manipüle ettiğini söyleyen Palmer, bir daha kripto para endüstrisine dahil olmak istemediğini de sözlerine eklerken artık bu konuyla ilgili herhangi bir tartışmaya girmeyeceğini söyledi.

Dogecoin şu an en popüler kripto para birimleri arasında yer alıyor. Palmer, kripto para endüstrisinden rahatsız olduğu için proje başladıktan iki yıl sonra ayrıldı ve bu sene başında yaşanan rekorlardan hiç kâr edemedi. Bir diğer kurucu ortak Billy Markus’a göre Palmer’ın 5 milyon adet Dogecoin’i vardı; ancak bu miktarın bir kısmını bağışladı ve kalan kısmı ile Nutella aldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim