Anlık Bildirim

Dogecoin kurucusundan Shiba Inu topluluğuna çağrı

Dogecoin'in kurucusu Shiba Inu yatırımcılarına isyan etti. SHIB yatırımcılarını kendisine sürekli mesaj gönderdiğini belirterek buna son verilmesini istedi.     

Dogecoin kurucusundan SHIB topluluğuna çağrı

Dogecoin’in 2021 yılında kaydettiği önemli yükselişle birlikte kripto para piyasasında DOGE klonu projelerin sayısı bir hayli arttı. Bu kopya kripto paraların belki de en popüleri yaklaşık bir yıl gibi bir sürede kaydettiği %100.000.000’luk yükselişle Shiba Inu oldu.

Her ne kadar kripto para yatırımcıları Dogecoin klonu kripto para projelerine yüksek talep gösterse de Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus durumdan pek hoşnut değil gibi görünüyor. Zira Markus kısa bir süre önce Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Shiba Inu topluluğundan dert yandı.

Dogecoin’i 2013 yılında piyasya süren David Markus geçmişte birçok kez Dogecoin de dahil olmak üzere meme coin’lerle hiçbir ilişkisi olmadığını açıklamıştı. Buna rağmen Shiba Inu topluluğunun kendisine spam mesaj yağmuruna tuttuğunu ifade eden Markus, bu mesajların kendisini adeta çıldırttığını belirtti.

Sırf bu nedenden ötürü web sitesindeki iletişim formunu kaldırdığını sözlerine ekleyen Billy Markus’un açıklamalarından bir kesit şu şekilde:

"SHIB ile hiçbir ilgim yok. Dogecoin’i 8 yıl önce kurdum ve şu anda da projeyle neredeyse hiçbir bağım kalmadı. Web sitemdeki iletişim formunu da kaldırmak zorunda kaldım. Çünkü sürekli olarak SHIB topluluğundan gelen spam mesajlar alıyorum. Artık buna bir son verin”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
72407 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Shiba Inu Coin, doge ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim