Anlık Bildirim

Binance’den heyecanlandıran Shiba Inu ve Dogecoin hamlesi

Kripto para borsası Binance, hem SHIB hem de DOGE yatırımcılarını heyecanlandıran bir girişimde bulundu. SHIB/DOGE paritesini borsaya ekledi.                                

Binance’den heyecanlandıran SHIB ve DOGE hamlesi Tam Boyutta Gör

Önde gelen kripto para borsası Binance, SHIB/DOGE paritesini listeledi. Binance kullanıcıları 2 Kasım’dan itibaren SHIB/DOGE paritesinde işlem yapmaya başlayabilir.

Popüler meme coin’lerden Shiba Inu, 2021 yılında kaydettiği astronomik yükselişle birlikte tüm gözleri üzerine çevirdi. Sadece son bir ayda %853’lük önemli bir yükseliş yaşayan SHIB, şu anda kripto para topluluğunda en çok konuşulan projelerden biri. 

Shiba Inu’daki yükseliş, lider meme coin DOGE’a yönelik beklentileri de bir hayli arttırdı. Öyle ki Elon Musk’ın da yardımıyla DOGE son iki haftalık süreçte yaklaşık %15 değer kazandı.

Haberimizin hazırlandığı sırada Dogecoin (DOGE) 0,27 dolardan, Shiba Inu (SHIB) ise 0,00007316 dolardan işlem görüyordu. Binance’in SHIB/DOGE paritesini işleme açma kararının bu iki meme coin’i nasıl etkileyeceğini hep birlikte göreceğiz. SHIB ve DOGE gibi diğer kripto para birimleri hakkındaki son gelişmelerden, sitemizde yayınlanan teknoloji haberleri ile haberdar olabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim