Anlık Bildirim

Elon Musk’ın yakın arkadaşı Dogecoin Vakfı'nın Danışma Kuruluna Katıldı

Uzun süredir âtıl durumda olan Dogecoin Vakfı yeniden canlandırıldı. Elon Musk’ın en yakınındaki isim olan Jared Birchall mali danışman olarak görev alacak.

Dogecoin Vakfı yeniden kuruldu

Dogecoin ile ilgili paylaşımları nedeniyle zaman zaman eleştirilen zaman zaman da göklere çıkarılan Elon Musk dolaylı da olsa oluşumu desteklemeye devam ediyor. Yeniden kurulan Dogecoin Vakfı’na önemli bir ismi gönderdi. 

Dogecoin Vakfı yeniden kuruldu

2014 yılında Dogecoin sürecini yürütmek için kurulan ancak sonradan dağılan Dogecoin Vakfı bu yıl yeniden kuruldu. Tavsiye kurulunda ise Jens Wiechers, Gary Lachance, Dogecoin Core geliştiricisi Ross Nicoll ve ve Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin dahil olmak üzere bazı önemli isimler yer alıyordu. 

Elon Musk kripto paralara olan desteğini sık sık yinelese de doğrudan bir oluşum içerisinde olmaktan kaçınıyor. Bu bakımdan tavsiye kuruluna uzun süredir ortağı ve Neuralink’in CEO'su Jared Birchall’ı tavsiye etmişti. Şimdi ise ek olarak Birchall, vakfın hukuk ve mali danışmanı olarak görev yapacak.  

Dogecoin markası ve Dogecoin logosu yine vakıfta kalmaya devam edecek. Bu da vakfın markayı korumaya devam edeceği ve çeşitli projeler için kullanmak için izin makamı olacağı anlamına geliyor. Dogecoin Vakfı ek olarak amaçlarını destekleyecek bir grup yıllık sponsor oluşturmayı da hedefliyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim