Anlık Bildirim

Ayda mahsur kaldım dedi, 30 bin dolar dolandırdı

İnsanların kandırarak ne kadar olursa o kadar çalmaya çalışan dolandırıcılara artık Dünya dar geliyor. Ayda mahsur kaldığını söyleyerek dolandırmaya çalışanlar mevcut. 
Dünya Tam Boyutta Gör
Son dönemde telefon veya email ile özellikle yaşlı insanların dolandırıldığını görüyoruz. Her gün farklı bir yöntem deneyen dolandırıcılar son olarak Uluslararası Uzay İstasyonu’nu kullandı.

Ayda mahsur kalmış

Japonya’da meydana gelen olayda 65 yaşındaki bir kadının bir dolandırıcı tarafından kandırıldığı belirtiliyor. Dolandırıcı Ay yörüngesindeki Uluslararası Uzay İstasyonu’nda mahsur kaldığını ve Dünyaya dönmek için 30 bin dolara ihtiyaç duyduğunu belirtmiş. Ayrıca telefon çekmediği için de sevgilisi ile görüşemediğini da vurgulamış.

Yaşlı kadının bu yalanlara inandığı ve dolandırıcıya 4 parti olmak üzere istediği parayı gönderdiği ifade ediliyor. Sonrasında şüphelenen yaşlı kadın yetkililere haber verdiğinde gerçek ortaya çıkmış. Dolandırıcı yakalandı mı ya para geri alındı mı bilinmiyor ancak artık kandırmanın da bir sınırı olmadığını anlıyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5678 kez okundu.
20 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dünya, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim