Anlık Bildirim

Sahte Donald Trump NFT koleksiyonuna dikkat!

Eski ABD başkanı Donald Trump tarafından duyurulmuş gibi gösterilen NFT koleksiyonu parça başına 99$ fiyat etiketi ile satışa başladı. Üstelik sözde hediyesi de var. 
NFT Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabının engelinin kaldırılması hayranlarını epey sevindiren eski ABD başkanı Donald Trump şimdi bir sahtecilik olayına konu oldu. Donald Trump NFT koleksiyonu mağdurlarını bekliyor.

Sahte Donald Trump NFT koleksiyonu

Twitter’da sanki Donald Trump resmi hesabından paylaşılmış gibi gösterilen bir mesaj, kullanıcıları Donald Trump NFT koleksiyonunu satın almaya teşvik ediyor. Trump’ın yüzünü farklı gövdelere entegre eden koleksiyon parça başı 99$ istiyor.

Donald Trump tarafından yapılmış bir paylaşım mevcut değil ancak her parça Trump ile ayrı bir etkinliğe katılım bileti için çekiliş hakkı veriyor. 45 tane satın alanlar ise Trump ile doğrudan yemek hakkı kazanıyor.

NFT alanlar şimdiden eserleri OpenSea üzerinden satışa koymaya başladı ve 0.19 ETH taban fiyata ulaştı. Yani yaklaşık 230$ ediyor. Resmen doğrulanmamasına rağmen iyi bir yatırım aracı olacak gibi görünüyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim