Anlık Bildirim

Doom Eternal yönetmeni anlatılacak daha fazla Doom hikayesinin olduğunu söyledi

2020'nin en iyi oyunlarından biri olan Doom Eternal'ın yönetmeni Hugo Martin, Doom'un anlatacak daha fazla hikayesi olduğunu söyledi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Doom Eternal yönetmeni anlatılacak daha fazla Doom hikayesinin olduğunu söyledi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Bethesda Softworks'ün yaptığı, geliştiriciliğini ise id Software'in yaptığı 2020 yılının en iyi oyunlarından biri olarak görülen Doom serisinin son oyunu Doom Eternal'ın yönetmeni serinin hayranları için güzel bir haber verdi.

Geçtiğimiz saatlerde Doom Eternal'ın yönetmeni Hugo Martin, Polygon ile bir röportaja katıldı ve orada Doom'un geleceği hakkında konuştu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Doom Eternal DLC'si Doom Eternal: The Ancient Gods Part II, 2016'da başlayan Doom Slayer hikayesini sonlandırıyor. Bu da ister istemez oyuncuların aklına "Acaba seri Doom'a veda mı ediyoruz?" sorusunu getirdi.

Ancak röportaj esnasında yönetmen Hugo Martin açık bir şekilde daha fazlasının gelceğini söyledi. Hugo Martin, "Bu DLC, 2016'da başlayan Doom serisinin sonu olsa da bu zamana kadar Doom'u devam ettirebilecek birçok yol oluşturduk. Doom Slayer ile ilgili anlatacak daha çok hikaye var." yorumunda bulundu.

2016'da başlayan Doom da geçtiğimiz yıl yayınlanan Doom Eternal da oyuncular tarafından bir hayli sevilen oyunlar olmuştu. Sanıyoruz ki herkes serinin devam etmesini istiyordur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim