Anlık Bildirim

Doom oyunu şeklinde Captcha geliştirildi: Geçmek için canavarları öldürmeniz gerekiyor

İspanyol programcı Mikel Camps Orteza, kullanıcının "insan olduğunu" test etmek için yapılan tuhaf site kontrollerinden bıktı ve Captcha'yı bir Doom oyununa çevirdi.

Doom oyunu şeklinde Captcha geliştirildi: Geçmek için canavarları öldürmeniz gerekiyor Tam Boyutta Gör

Resimlerde sürekli trafik ışıkları ve otobüs bulmaktan bıktınız mı? İspanyol geliştirici Mikel Camps Ortez'in bir çözümü var. DOOM oyunu şeklinde bir Captcha testi.

Geliştirici, herkesi sitesine bu yeni ve eğlenceli Captcha testini yüklemeye davet ediyor. Robot olmadığınızı kanıtlamak için, birkaç saniye içinde belirli sayıda canavarı öldürmeniz gerekiyor. Neyse ki canavarlar oyuncuya saldırarak işi güçleştirmiyorlar. Ancak belli bir zaman içerisinde bu görevle başa çıkmalısınız.

Captcha testlerinden bıkmış olanlara

Web sitesi geliştiricileri, Captcha'da geçmek için öldürülmesi gerekli olan düşman sayısını belirleyebiliyor, geri sayımın görüntüsünü değiştirebiliyor ve müziği açabiliyorlar.

İlginç bir şekilde bu Captcha'da, orijinal oyunda olduğu gibi, IDDQD hile kodu çalışıyor ve canavarları öldürmeden testi geçmenizi sağlıyor. Doom Captcha testinden geçmek istiyorsanız, buraya tıklayarak demo sayfasına gidebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim