Anlık Bildirim

Dragalia Lost kepenk kapatıyor

Nintendo’nun bugüne kadar önemli gelirler elde eden mobil oyunu Dragalia Lost kapanıyor. Kasım sonu itibariyle Dragalia Lost oyun dünyasına ebediyen veda ediyor. 

Dragalia Lost Tam Boyutta Gör

Bu yıl Japon temalı rol yapma oyunlarında işler pek iyi gitmiyor. Brave Frontier oyununun ardından Nintendo’nun en çok kazandıran mobil oyunları arasında olmasına rağmen Dragalia Lost kendisini bekleyen sondan kurtulamadı.

Dragalia Lost kapanıyor

Bugüne kadar 170 milyon dolara yakın bir gelir bırakan Dragalia Lost oyunu yaklaşık 4 yıldır piyasadaydı. En son Temmuz ayında son sezon güncellemesini alan oyunun hikâyesinin tamamlandığı ve bir daha güncelleme gelmeyeceği bildirilmişti.

30 Kasım 2022 tarihi itibariyle oyunun tüm sunucularının kapatılacağı duyuruldu. Bu tarihten sonra oyuna girenler hizmetin sona erdiğini gösteren bir notla karşılaşacak ve daha ileriye geçemeyecek.

Bu haftadan itibaren oyunun para birimi olan Diamantium satışları sona erdi. Ayrıca mağazada satılan yükseltme paketleri de 30 Ekim tarihinden sonra satın alınamayacak. Nintendo’nun kaynaklarını mevcut ve yeni mobil projelere odaklayacağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim