Anlık Bildirim

Bilim kurgu severlere müjde: Dune 2 resmi olarak onaylandı!

Başarılı yönetmen Denis Villeneuve'ün yönetmenliğini yaptığı yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Dune'un devam filmi Dune Part 2 resmi olarak onaylandı.

Dune Part 2 onaylandı Tam Boyutta Gör

Bu yılın şüphesiz en çok beklenen yapımlarından birisi olan ve geçtiğimiz günlerde vizyona giren Dune, kesinlikle son dönemin en başarılı bilim kurgu filmlerinden birisi konumunda. Geçtiğimiz saatlerde de filmden güzel haber geldi.

Dune Part 2 Geliyor

İlk film her ne kadar Dune Part 1 olarak çıkış yapsa da ne yazık ki ikinci film için Warner Bros'tan film için bir onay çıkmamıştı. Geçtiğimiz saatlerde de bu onay geldi ve ilk bilgiler açıklandı. Dune Part 2, 20 Ekim 2023'te vizyona girecek.

Yeni filmde de yine en başarılı bestecilerden biri olan Hans Zimmer, filmin müzikleri yapacak. Şu an için yeni filmde kadroya biri eklenecek mi bilinmiyor ancak kitabı düşündüğümüzde birkaç önemli rol için oyuncu seçilmesi gerektiğini söyleyebiiliriz. Daha önce de açıklandığı gibi ikinci filmde Denis Villeneuve, Chani karakterine odaklanan bir film yapacak ki zaten kitaplarda da hikaye bir yerden sonra Chani ve Paul Atreides odağında gidiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim