Anlık Bildirim

Yılın beklenen bilim kurgu filmi Dune'un inceleme puanları geldi: Puanlar çok ilginç

Başarılı yönetmen Denis Villeneuve'ün yönetmenliğini yaptığı yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Dune'un inceleme puanları paylaşıldı.

Dune'un inceleme puanları geldi: Nasıl olmuş? Tam Boyutta Gör

Bilim kurgu türünün en önemli isimlerinden biri olan Frank Herbert'ün 1965 yılında yayınlanan aynı isimli seriden uyarlanan Dune filminin inceleme puanları paylaşıldı ve puanlar bir hayli ilginç.

Puanlar Beklenenden Düşük

Dune filminin kesinlikle bu yılın en çok beklenen filmlerden birisi olduğunu biliyoruz. Oyuncuları, yönetmeni ve uyarlandığı kitap sebebiyle birçok izleyici bu filmi bekliyordu. Yönetmenin başarısından dolayı da filmin "çok iyi" olması bekleniyordu. Ancak puanlar çok da sevindirici değil. 

Şu anda Rotten Tomatoes'ta 27 incelemenin ortalaması %85, Metacritic'te ise 17 incelemenin ortalaması 76. Bu tarz sitelerdeki ilk puanlamalar genelde 90 üzerinde çıkar. Sonrasında ise filmin kalitesine göre puan 10, 20, 30 gibi seviyelerde düşer. Ancak Dune filminin açılış puanları bile ortalama bir film seviyesine kadar düşmüş durumda.

Film için yazılan incelemeleri Rotten Tomatoes ve Metacritic'te bulabilirsiniz. Ancak genel olarak eleştiriler beklentinin karşılanmadığı ve devam filmine çok fazla odaklanıldığı yönünde.

Dune, 22 Ekim'de hem sinemalarda hem de 1 aylığına HBO Max'te yayınlanacak. Dune’un yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmden tanıdığımız Denis Villeneuve yapacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård gibi isimler bulunuyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32116 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dune, Yaşam ve Galeri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim