Anlık Bildirim

Dünyaca ünlü müzayede evi Sotheby's, kripto para kabul edecek

İngiltere'de bulunan ve yakın zamanda Kanuni Sultan Süleyman'ın portresinin de satışının yapıldığı dünyaca ünlü müzayede evi Sotheby's, kripto para kabul edeceğini duyurdu.

Dünyaca ünlü müzayede evi Sotheby's, kripto para kabul edecek Tam Boyutta Gör

Uluslararası müzayede evi Sotheby's dün, ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin 12 Mayıs'taki "Love is the Air" müzayedesi ile başlayan fiziksel sanat müzayedesi için Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) kripto para ödemelerini kabul edeceğini duyurdu.

Ödeme işlemlerine Coinbase aracılık edecek. İhale muhtemelen ABD doları cinsinden yapılacak ancak nihai çekiç fiyatı için isteğe bağlı olarak BTC veya ETH kullanılabilecek.

Sotheby's Baş Teknoloji Sorumlusu Stefan Pepe konuyla alakalı şunları kaydetti:

"Dijital sanat ve NFT'lerin giderek daha fazla benimsenmesi ve dijital inovasyona artan odaklanmamız ile birlikte, koleksiyoncular arasında Sotheby's ile iş yaparken daha sorunsuz ödeme seçenekleri için artan bir istek gözlemledik. Coinbase ile iş birliği yaptık."

Dünyaca ünlü müzayede evi Sotheby's, kripto para kabul edecek Tam Boyutta Gör

Sotheby's müzayede evinin listesine göre Banksy'nin çalışmaları “tüm zamanların en yüksek seviyesinde” olmasına rağmen tablonun satış fiyatının 3 ila 5 milyon arasında olacağı tahmin ediliyor. Mart ayında  Banksy'nin "Game Changer" adlı sanat eseri 23,1 milyon dolara satıldı ve tüm geliri İngiltere sağlık çalışanlarına fayda sağlaması için bağışlandı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim