Anlık Bildirim

DogeCoin durdurulamıyor, pazar değeri 85 milyar doları geçti

Son dönemde en çok konuşulan kripto para olması başaran DOGE yükselişine devam ediyor. 85 milyar dolar Pazar değerine ulaşan DOGE şu sıralar 68 cent direncini zorluyor.

DogeCoin durdurulamıyor, pazar değeri 85 milyar doları geçti Tam Boyutta Gör

Şaka amaçlı başlayıp bugün çılgınlığa dönüşen DogeCoin durdurulamıyor. Analiz dinlemeyen kripto para birimi devasa bir işlem hacmini üzerine çekiyor. BTC bile DOGE kadar hacım üretemez hale geldi. 

DOGE fırtınası

Özellikle Elon Musk’ın manipülasyonu ile çılgın bir yükselişe geçen DOGE aslında WallStreet Bets olarak bildiğimiz hareketin bir yansımasını dönüştü. Yani klasik yatırım düzenine ve analiz sistemine karşı çıkan bu hareket ezilmişlerin sesini duyurmak gibi bir çaba içerisine girdi. 

Uzun bir süredir DOGE yükseliş trendi içerisinde. 8 Mayıs tarihinde Elon Musk’ın bazı açıklamalar yapacağını duyurmasının ardından sosyal medyada da 1$ kampanyaları başladı. Piyasaya sürekli yeni yatırımcı girmesi ve kolay gaza gelinmesi bugünkü sonucu doğurdu.

Halı hazırda 69 cent tarihi rekoruna ulaşan DOGE, 66 cent seviyesinde ve yeniden rekoru zorlamaya çalışıyor. Paranın toplam değeri 85 milyar dolara ulaşırken günlük işlem hacmi ise 50 milyar doları geçti. Pazar değeri açısından dördüncü sıraya yükseldi. 

Piyasanın hacmini adeta emen DOGE’ye tepkiler de yok değil. Değer arz eden DOT, EOS, SOL gibi projelerin geri planda kalması ve boş olarak tabir edilen DOGE’nin dikkatleri üzerine çekmesi yatırımcıları kızdırıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13704 kez okundu.
34 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dogecoin, doge ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim