Anlık Bildirim

Dünyanın en iyi dizilerinden biri olan Band of Brothers'ın devam dizisi Masters of the Air'ın çekimleri başladı

Dünyanın en iyi dizilerinden biri olarak görülen Band of Brothers'ın devamı dizisi Masters of the Air'ın çekimleri sonunda başladı. Diziye dair tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Dünyanın en iyi dizilerinden biri olan Band of Brothers'ın devam dizisi Masters of the Air'ın çekimleri başladı Tam Boyutta Gör

2001 yılında yayınlanan ve en iyi dizilerden biri olarak görülen Band of Brothers dizisinin devamı olan Masters of the Air dizisinin yapım sürecinden sonunda güzel bir haber geldi.

Daha önce duyurulduğu gibi dizinin yapımcılığını Steven Spielberg ve Tom Hanks üstleniyor. Dizinin senaristliğini Band of Brothers'ın yazarı olan John Orloff üstlenecek. Yönetmenliğini ise Cary Joji Fukunaga yapacak. Fukunaga True Detective ve No Time to Die gibi yapımların yönetmenliğini yapmıştı. Dizi Apple TV+'ta yayınlanacak.

9 bölümden oluşacak dizinin oyuncu kadrosunda Anthony Boyle, Austin Butler, Rafferty Law, Nate Mann, Callum Turner ve James Murray bulunuyor. Dizinin yayın tarihi ne yazık ki bilinmiyor.

Masters of the Air, Donald L. Miller'ın Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany isimli kitabına dayanacak. Bomber Boys isimli bir grup askeri konu alacak olan dizi ayrıca Alman hapishanelerine ve kamplarını da yakından inceleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14904 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Band of Brothers, Masters of the Air ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim