Anlık Bildirim

DxOMark artık akıllı telefonların pillerini de test edecek

Fransız inceleme laboratuvarı DxOMark kamera, hoparlör ve ekran incelemelerinin ardından akıllı telefonların pillerini de test etmeye başlayacağını duyurdu.

DxOMark artık akıllı telefonların pillerini de test edecek Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon kamerası testleriyle tanıdığımız DxOMark, 10 Mayıs tarihinde web sitesine yeni bir kategori ekleyeceğini duyurdu. Fransız inceleme laboratuvarı akıllı telefonların pillerini test etmeye başlayacak.

Pil testinin detayları konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Uzmanlar, diğer test kategorilerinde olduğu gibi çeşitli senaryolarda mobil cihazların pil performansını değerlendirecekler. Merak edilen tüm detayları öğrenebilmemiz için 10 Mayıs tarihini beklememiz gerekiyor.

Kamera, hoparlör ve ekran incelemeleri yapıyor

DxOMark uzmanları 2019 yılına kadar akıllı telefonların sadece ana kameralarını test ediyordu. Ancak 2019'un ikinci yarısı itibarıyla selfie kamerası, hoparlör ve ekran gibi diğer parametreleri de inceleme kapsamına aldı.

DxOMark şu anda akıllı telefonların ana ve ön kameralarını ayrı ayrı değerlendiriyor. Ayrıca cihazların ses ve ekran kalitesini ölçüyor. Bakalım şirket pil incelemeleri ile tüketicileri memnun edebilecek mi?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim