Anlık Bildirim

e-Devlet’in tasarımı tamamen yenilendi

e-Devlet Kapısı'nın kuruluşunun 10. yılı şerefine arayüz baştan aşağıya yenilendi. Daha modern görünüme kavuşan e-Devlet, engelli vatandaşlar için çeşitli erişilebilirlik özellikleri içeriyor.

e-Devlet’in tasarımı tamamen yenilendi Tam Boyutta Gör

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı koordinasyonunda 18 Aralık 2008'de hizmete sunulan e-Devlet Kapısı arayüzü, 10. yılı şerefine baştan aşağı yenilendi. Yeni arayüz, günümüz tasarım diline daha uygun bir yapıya sahip. Görsel değişikliklere ek olarak farklı boyutta cihazlar için uyumlu bir şablon kullanılıyor.

Daha modern tasarım öğelerinin kullanıldığı yeni tasarımda çeşitli erişilebilirlik özellikleri de bulunuyor. Tüm sayfalar ve interaktif içerikler engelli kullanıcılar göz önüne alınarak hazırlanmış.

Yeni arayüz tasarımında arama işlevi ön plana çıkarılıyor. Arama yapılırken eş anlamlı kelimeler de sorguya dâhil ediliyor.

e-Devletin yeni arayüzü mobil cihazlardan kullanılabilecek bir şekilde responsive bir yapıda hazırlanmış. Bu sayede ekran boyutuna uygun olarak arayüz özel bir şekilde biçimlendirilebiliyor.

e-Devlet Giriş Sayfası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8473 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
e-devlet, tasarım ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim