Anlık Bildirim

AMD Radeon R9 Nano ekran kartında büyük indirim

AMD'nin küçük canavarı Radeon R9 Nano satın almak için indirim yapılmasını bekliyorsanız, bu haber tam size göre. AMD, Radeon R9 Nano ekran kartında 150$'lık indirime gidiyor.

AMD'nin Polaris grafik mimarisini temel alan ekran kartları için bu yılın ortaları işaret edilirken, geçen yılın ekran kartlarında da indirimler görünmeye başladı. AMD, küçük canavarı Radeon R9 Nano ekran kartında yüzde 23 civarında büyük bir indirime imza attı. 

Firmadan yapılan açıklamada Radeon R9 Nano ekran kartı fiyatının 649$'dan 499$ seviyesine indirildiği ifade edildi. Yani toplamda 150$ civarında bir indirim söz konusu. Ülkemizde de yaklaşık 3000TL civarında satılan Radeon R9 Nano için yalın hesapla 450TL civarında bir indirim olacağını düşünebiliriz. 

Performans tutkunlarının merakla beklediği bir ekran kartı olan Radeon R9 Nano, bu büyük indirim sonrasında fiyat-performans çizgisine oldukça yaklaştı. İlk fiyat seviyesinde ekran kartına belirli bir tüketici kitlesi erişebiliyordu. İndirim ile birlikte hitap ettiği kesim de genişlemiş olacak. Bu sayede yeni kartlar öncesinde AMD satışlarını belirli bir seviyede tutmuş olacak ve stokları da boşaltacak. 

En güçlü Mini-ITX ekran kartı olarak gösterilen Radeon R9 Nano'da 4096 Steam işlemcisi, 8.9 milyar transistör, 1000MHz saat frekansı, 4GB HBM bellek, 4096-bit veri yolu gibi özellikler yer alıyordu. Radeon R9 Nano, yeni fiyat sonrasında Fiji ailesinin en ucuz üyesi haline geldi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8902 kez okundu.
26 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, amd radeon r9 nano price cut ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim