Anlık Bildirim

2022'nin merakla beklenen oyunu Elden Ring'in PlayStation ve Steam sayfaları açıldı

Yeni neslin en çok merak edilen oyunlarından biri olan FromSoftware'in yeni oyunu Elden Ring'in Steam ve PlayStation sayfası açıldı. Ne yazık ki fiyat henüz belli değil.

Elden Ring'in PlayStation ve Steam sayfaları açıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Bandai Namco'nun yaptığı, geliştiriciliğini ise FromSoftware'in yaptığı aksiyon RPG türündeki oyun Elden Ring’in Steam ve PlayStation sayfaları açıldı.

Şu andan itibaren Elden Ring'i Steam veya PlayStation'dan İstek Listesi'ne ekleyebilirsiniz. Oyunun özellikle Steam sayfasında dikkat çeken kısım ise sağ taraftaki bilgi kartının olduğu kısımda, oyunun türü için "Sevimli, Basit Eğlence ve Dating Sim" yazıyor oluşu. Ya bazı yanlışlıklar oldu ya da oyun beklediğimizden daha farklı bir oyun olacak.

Elden Ring'in PlayStation ve Steam sayfaları açıldı

Elden Ring; Armored Core, Dark Souls ve Sekiro: Shadows Die Twice oyunlarının yönetmeni Hidetaka Miyazaki ile Buz ve Ateşin Şarkısı roman serisinin yazarı George R.R. Martin tarafından yaratılan bir evrende geçecek. 21 Ocak 2022'de PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X|S için çıkış yapacak. 

Elden Ring'in Detayları

Tarnished, yüksel ve zarafetin seni yönlendirmesine izin ver. Elden Ring'in gücünü kullan ve Lands Between'de bir Elden Lord ol.

Heyecanla Dolu Devasa Bir Dünya
Çeşitli olayları içinde barındıran açık arazilerin, karmaşık ve üç boyutlu tasarımlara sahip büyük zindanlarla buluştuğu devasa bir dünya. Yolculukların sırasında, bilinmeyeni keşfetmenin ve tehditlerin üstesinden gelmenin verdiği o tatmin edici başarım hissi seni bekliyor.

Karakterini Oluştur
Karakterinin görünüşünü özelleştirebilmenin yanı sıra kuşanabildiğin silahlardan, zırhlardan ve büyülerden de dilediğin kombinasyonu oluşturabilirsin. Karakterini oyun tarzına göre şekillendirebilir, istersen güçlü bir savaşçı olmak için fiziksel gücünü arttırabilir, istersen de bir büyü ustası olabilirsin.

Bir Efsaneden Esinlenilmiş Destansı Bir Drama
Parçalar halinde işlenen çok katmanlı bir hikâye. Karakterlerin çeşitli düşüncelerinin Lands Between'de kesiştiği destansı bir drama.

Seni Dolaylı Olarak Başkalarına Bağlayan Eşsiz Bir Çevrimiçi Deneyim
Diğer oyuncularla doğrudan etkileşime geçebileceğin ve birlikte seyahat edebileceğiniz çok oyunculu modun yanı sıra oyun, başkalarının varlığını hissetmeni sağlayacak benzersiz bir eşzamansız çevrimiçi unsuru da destekliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim