Anlık Bildirim

Elden Ring genişleme paketi 'Shadow of the Erdtree' duyuruldu

Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici FromSoftware, Elden Ring’in genişleme paketi "Shadow of the Erdtree"yi duyurdu. Shadow of the Erdtree DLC’sinin çıkış tarihi ise belirsiz.
Elden Ring: Shadow of the Erdtree genişlemesi duyuruldu Tam Boyutta Gör
FromSoftware, Elden Ring için yakında çıkacak bir DLC genişleme paketi olan Shadow of the Erdtree'yi resmen duyurdu. FromSoftware, DLC'nin şu anda geliştirme aşamasında olduğunu doğrulasa da ancak şu an için herhangi bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree duyuruldu

Elden Ring: Shadow of the Erdtree genişlemesi duyuruldu Tam Boyutta Gör
Shadow of the Erdtree genişlemesinin duyurusu Elden Ring ve FromSoftware’in resmi Twitter sayfalarından paylaşıldı. FromSoftware, Shadow of the Erdtree genişlemesi hakkında detay vermedi ve sadece görsel paylaştı. Elbette oyunun hayranları görsellerle ilgili teorileri çoktan ortaya koymaya başlamış durumda. Görselde at (torrent) üstünde görünen figürün Miquella olduğu söyleniyor.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree genişlemesi duyuruldu Tam Boyutta Gör
Öte yandan geliştirme aşamasında olan Shadow of the Erdtree'nin çok da yakında çıkacağı pek düşünülmüyor. Bununla birlikte Elden Ring’in bir süre önce 20 milyon adet sattığı açıklanmıştı. Oyuncular ise kapsamlı bir genişleme paketini bekliyordu. Elden Ring’in çıkışından bu yana sadece Colosseum güncellemesi oyuna eklenmişti ancak bu büyük bir şey değildi. Shadow of the Erdtree'nin ne kadar içerik sunacağı veya nasıl bir şey anlatacağı merak konusu olmaya devam etse de Shadow of the Erdtree, oyunun ilk tek oyunculu genişleme paketi olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim