Anlık Bildirim

Elden Ring: Shadow of the Erdtree’nin hikâye fragmanı yayınlandı

Geçtiğimiz yılın en başarılı yapımlarından olan Elden Ring, çok yakında yeni eklenti paketine kavuşacak. Bir süredir merakla beklenen Shadow of the Erdtree eklentisinin yeni fragmanı yayınlandı.
ELDEN RING Shadow of the Erdtree Tam Boyutta Gör
Dark Souls ve Bloodborne serisi ile adeta yeni bir oyun tür yaratan FromSoftware, geçtiğimiz yıllarda yayınladığı Elden Ring ile oyuncuların kalbine taht kurmuştu. Birçok ödüle layık görülen yapımın hikayesi çok yakında genişleyecek. Stüdyonun geçtiğimiz yıllarda duyurduğu Shadow of the Erdtree eklenti paketinden yeni bir fragman yayınlandı.

Shadow of the Erdtree 21 Haziran'da yayınlanacak

FromSoftware, Elden Ring’in merakla beklenen hikâye eklentisinin hikaye fragmanını yayınladı. Bahsi geçen fragman, tanrıça Marika’nın ilk ayak bastığı ve Erdtree tarafından gizlenmiş bir yer olan Land of Shadow yani Gölge Diyarı’nda geçen genişleme paketinin hikayesine odaklanıyor. Eklenti paketinde Empyrean Miquella tarafından yönlendirilen oyuncular, bu topraklarda genişleyen dünyanın karanlık sırlarını keşfedecek ve Miquella'nın izinden giden ve gizli amaçları olan diğer kişilerle tanışacak.

Elden Ring’in Shadow of the Erdtree eklenti paketi, 21 Haziran’da Xbox Series X, Xbox Series X, Xbox One, Playstation 4, Playstation 5 ve PC platformlarında yayınlanacak.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim