Anlık Bildirim

Electronic Arts, Blockchain ve NFT’leri keşfetmek istiyor

Dev oyun şirketi Electronic Arts’ın spor oyunlarını geliştiren EA Sports, Blokchain ve NFT teknolojilerini keşfetmek için kripto para uzmanı aradığını belirten bir iş ilanı yayınladı.

ABD merkezli dev oyun şirketi Electronic Arts’ın spor oyunlarını yapan EA Sports, geçtiğimiz günlerde LinkedIn’de bir iş ilanı yayınladı. Bu iş ilanına göre şirket, rekabetçi oyun bölümü için kripto para konusunda bilgili bir kıdemli marka yöneticisi arıyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamalarda Blokchain ve NFT’lerin oluşturabileceği fırsatların araştırıldığı belirtildi: “EA’nın farklı bölümlerine olan yatırımlarımızı hızlandırıyoruz. Blockhain ve NFT’ler gibi yeni iş fırsatlarını da buna dahil ettik.”

Electronic Arts, Blockchain ve NFT’leri keşfetmek istiyor

Şirket iş ilanında, işe alınacak elemanın en az on yıl deneyime sahip olması gerektiğini belirtti. İşi alacak olan kişi, FIFA, Apex Legend gibi oyunların marka direktörlerinden oluşan bir ekibin başına geçecek ve EA’nın pazarlama bütçesini yönetmekten sorumlu olacak.

Kripto para birimlerinin ve NFT’lerin kullanımı gün geçtikçe artıyor. Geçtiğimiz haftalarda da ABD’de bulunan dev perakende zinciri Walmart da kripto para uzmanı aradığını belirten bir iş ilanı yayınlamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim