Anlık Bildirim

Elektrikli Volkswagen ID.3'ün özelliklerini gösteren yeni videolar yayınlandı

Alman otomotiv devi Volkswagen'in bu yaz piyasaya süreceği söylenen elektrikli modeli ID.3 merakla beklenirken, şirket otomobilin yenilikçi özelliklerini sergilemeye devam ediyor.

Elektrikli Volkswagen ID.3'ün özelliklerini gösteren yeni videolar yayınlandı Tam Boyutta Gör

Volkswagen ID.3 büyük ölçüde fiyatı nedeniyle bu yıl en çok beklenen elektrikli otomobillerden biri diyebiliriz. Şirket ise önümüzdeki aylarda satışa çıkması beklenen otomobilin reklamını yapmaya devam ediyor.

Bu yaz satışa çıkması bekleniyor

Volkswagen ID.3'ün en dikkat çeken özellikleri arasında Artırılmış Gerçeklik teknolojisi ile GPS bilgilerinin ön cama yansıtılması geliyor. Sürücülerin gözlerini yoldan ayırmamalarını sağlayan bu özellikle, navigasyon, hız limiti ve mevcut hız gibi önemli veriler kolayca görülebilecek. Otomobil ayrıca Lane Assist adı verilen teknolojiye de sahip. Bu özellik şerit takibi yaparak, herhangi bir şerit ihlalinde sürücüyü uyarıyor.



Alman üreticinin paylaştığı bir diğer video da Volkswagen ID.3'ün aydınlatma sistemi ile ilgili. Otomobile yaklaştığınızda farlar otomatik olarak yanıyor ve sürücünün yolu da aydınlatılmış oluyor.



Son videoda ise Volkswagen ID.3'ün kokpitinin bir görüntüsü var. Tesla'da olduğu gibi, aracın işlevlerinin çoğu, bilgi-eğlence paneli tarafından kontrol edilebilecek.



Volkswagen'in karşılaştığı yazılım sorunlarına rağmen, ID.3'ün bu yaz piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. Otomobilin özellikleri henüz tam olarak açıklanmadı ancak fiyatının 30 bin avro civarında olması kuvvetle muhtemel.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6791 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Volkswagen ID.3, elektrikli otomobil ve
4 etiket daha özellikler video araba Galeri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim