Anlık Bildirim

Elon Musk yılın kişisi seçildi, Bitcoin’e mesaj verdi

Times dergisi teknolojiye yön vermesinin yanı sıra çalkantılı yaşamı ile gündemi meşgul eden Elon Musk’ı 2021 yılının kişisi seçti. Kapağında yer verdiği ünlü isim ile bir röportaj da gerçekleştirdi.

Elon Musk Tam Boyutta Gör

Geliştirdiği yenilikçi teknolojiler ile sektöre yön verirken diğer taraftan manipülasyonlar, kavgalar ve özel hayatı ile gündemden hiç düşmeyen Elon Musk önemli bir ödüle layık görüldü. Time dergisi Elon Musk’ı yılın kişisi seçerek kapağına koydu. 

Elon Musk yılın kişisi

66 milyondan fazla takipçisi ile Twitter sosyal ağını en etkili kullanan kişi olarak kabul edilen Elon Musk küçücük bir evde oturuyor. Şarkıcı Grimes ile birlikteliğinden olan çocuğuna verdiği isim ile tepki toplayan ünlü CEO teknoloji dünyasında pek çok önemli işe imzasını atmıştı. 

İnternet dünyasında şifrelenmiş iletişimin öncülerinden olan Elon Musk sonrasında PayPal’ı kurarak sanal ödeme sistemlerinin de öncüsü oldu. Tesla markası elektrikli ve otonom araçların liderliğine soyunurken SpaceX markası da insanlığı Mars’a taşımanın planlarını yapıyor. Bu başarılar onu dünyanın en zengin kişisi haline getirdi. 

Times dergisi geleneksel yılın kişisi seçimini tamamladı ve ünlü iş adamını derginin kapağına koydu. 2010 yılında son olarak Mark Zuckerberg’i kapağına taşıyan Times o günden bu yana teknolojik şahsiyetlerden biraz uzak duruyordu. Texas’taki Starbase üssünde bir röportaj da veren Elon Musk yine kripto paralara çatmadan duramadı. Bitcoin’in yenilikçi olmasına karşın transfer ücretlerinin yüksek olmasını eleştiren ünlü isim bir şaka olarak başlamasına rağmen Dogecoin ağının bugün çok hızlı ve ucuz olduğunu vurguladı. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11131 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, Tesla ve spacex
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim