Anlık Bildirim

Musk açıkladı: Tesla araçlarda Dogecoin madenciliği yapılabilir

Elon Musk, Twitter'daki son paylaşımında Tesla araçlarıyla Dogecoin madenciliği yapılabileceğini ifade etti. Elon Musk'ın bu paylaşımının şaka mı gerçek mi olduğu bilinmiyor.

Elon Musk'ın Tesla araçlarında Dogecoin (DOGE) madenciliği fikri Tam Boyutta Gör

Milyarder iş adamı Elon Musk, Tesla elektrikli arabalarla DOGE madenciliği yapılabileceğini ima eden bir yorumda bulundu. Konuyla ilgili paylaşımında şunu söyledi:

“Belki de Tesla, yolda bir Shiba Inu gördüğünde DOGE kasabilir”

Çılgın fikir ve paylaşımları ile tanınan Elon Musk, kripto para konusunda da paylaşımlarına devam ediyor. Daha önce de bu tarz fikirleri dile getiren Musk, şimdi de attığı bir tweet ile şaka yoluyla Tesla’nın DOGE madenciliği yapabileceği imasında bulundu. 

Bazı kullanıcılar bunu Musk’ın DOGE’a yeniden destek verdiği şeklinde yorumlarken, diğer kısım Tesla’nın Dogecoin madenciliğine başlayacağının sinyalini verdiğini düşünüyor.

İlk başta bu fikir oldukça absürt gözükse de, Kanadalı Daymak tarafından tasarlanan üç tekerli araç Spiritus, kripto para topluluğuna göz kırpar bir şekilde BTC, DOGE ve ETH madenciliği yapabiliyor. Bu yüzden Tesla’nın böyle bir adım atması sürpriz olmayacaktır.

Özellikle Musk'ın paylaşım tarzı söz konusu olduğunda şaka ile gerçeği ayırt etmek pek kolay değil. Şayet 1 Nisan Şaka günü, Musk, SpaceX'in Dogecoin'i Ay'a göndermesi hakkında tweet atmıştı. Çoğu kişi bunun Musk’ın bir şakası olarak nitelendirilse de sonrasında DOGE-1’in gerçekten de SpaceX tarafından 2022’de fırlatılacağını öğrendik.

Yakın zamanda Tesla için DOGE ile ödeme konusunda bir anket açan Musk, ezici bir çoğunlukla “Evet” cevabını almıştı. Yani bu bir şaka olabileceği gibi gerçeği yansıtan bir paylaşım da olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim