Anlık Bildirim

Elon Musk'ın trafik sorununu çözecek dediği tünelde trafik sıkışıklığı yaşandı

Elon Musk'ın Boring Company şirketi tarafından inşa edilen Vegas Loop tünelinde trafik sıkışıklığı meydana geldi. Tesla otomobiller trafik sorununu çözmek için tasarlanan tünelde tıkanıp kaldı.

Elon Musk'ın trafik sıkışıklığını çözecek dediği tünel tıkandı Tam Boyutta Gör

CES 2022 Tüketici Elektroniği Fuarı sırasında Las Vegas Kongre Merkezi'nin bölümlerini birbirine bağlayan 2.7 km uzunluğundaki Vegas Loop tünelinde trafik sıkışıklığı meydana geldi. Tek şeritli tüneli kullanan 90 Tesla elektrikli otomobil tıkanıklıkla karşı karşıya kaldı.

İronik olan şey Elon Musk'ın Boring Company şirketi tarafından inşa edilen yeraltı tünelinin, trafik sorununu çözmek için tasarlanması. Geleceğin ulaşım şekli sloganıyla pazarlanan Loop tüneli, pandemi nedeniyle fuara katılım düşük olmasına rağmen istenildiği gibi işlemedi.

"Araçlardan biri alev alırsa ne olur?"

Kullanıcılar sadece tıkanıklığı eleştirmekle kalmadı, aynı zamanda bu kadar dar ve kapalı bir alanda araçlardan birinin alev alması durumunda neler olabileceğine dair endişelerini dile getirdiler. Görüntüler pek de haksız olmadıklarını gösteriyor.

Tünelindeki Tesla otomobillerin tümü insanlar tarafından kullanılıyordu. Yani hiçbiri otomatik pilot modunda değildi. Tıkanıklığın bundan kaynaklanmış olabileceği düşünülüyor. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Elon Musk henüz durum hakkında yorum yapmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25062 kez okundu.
29 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, Tesla ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim