Anlık Bildirim

Elon Musk, kendisini tehdit eden hacker grubu ile dalga geçti

Elon Musk, son zamanlarda kendisini eleştiren Anonymous adlı hacker grubuyla dalga geçti. Anonymous, piyasayı tehdit ettiği gerekçesiyle ünlü iş adamını açık açık tehdit etmişti.

Elon Musk, kendisini tehdit eden hacker grubu ile dalga geçti Tam Boyutta Gör

Ünlü hacker grubu Anonymous tarafından kısa bir süre önce kripto para piyasasını manipüle ettiği için tehdit edilen Elon Musk, tehditleri umursamadığını bir kez daha gösterdi.

Anonymous ile ilgili parodi videolara gülücük emojisi atan Musk, bu tehditleri önemsemediğini belli etmişti.

Şimdi ise Twitter hesabından paylaştığı bir gönderide, Disney yapımı bir dizi ile gönderme yapan ünlü milyarder, hacker grubunun açıklama yaptığı bir fotoğrafı kullanarak altına “Hannah Montana aslında Miley Cyrus” yazarak hacker grubunu bir kez daha tiye aldı.

Kısa süre içerisinde 160 binden fazla beğeni alan bu paylaşıma hacker grubunun nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Bitcoin (BTC) başta olmak üzere Dogecoin (DOGE) ve benzeri kripto paralar konusunda oldukça değişken paylaşımlar yapan Elon Musk, piyasayı kendi lehinde etkilediğini düşünen insanlardan tepki toplamaya devam ediyor. İnsanlar daha önce de SEC gibi üst kurumlara şikayetlerde bulundu fakat Musk paylaşımlarına devam etti. Bunun üzerine hacktivist bir grup olarak Anonymous, Elon Musk’ı tehdit eden bir video yayınlamıştı. 

Fakat tüm bu olayların ardında, Anonymous’un liderinin uzun zaman önce yakalandığı ve grubun eski gücünü kaybettiğini göz önünde bulundurmakta fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31103 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, anonymous ve
2 etiket daha Bitcoin (BTC) Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim