Anlık Bildirim

Elon Musk: Kripto paraları yok etmek imkânsız

Dünyanın en zengin insanlarından olan Tesla CEO’su Elon Musk, kripto para birimlerini yok etmenin imkansız olduğunu ve merkeziyetsizliğin Çin hükümeti için bir meydan okuma olabileceğini belirtti.

Kripto para birimleri küresel düzenleyiciler tarafından incelenmeye devam ederken Tesla CEO’su Elon Musk 28 Eylül Salı günü Kaliforniya’da katıldığı Code Konferansı’nda kripto para birimlerine olan desteğini ve inancını belirten açıklamalarda bulundu.

Ünlü milyarder açıklamalarında kripto paraların geleceğini değerlendirdi ve Çin gibi hükümetlerin baskısı hakkında konuştu: “Kripto para birimlerini yok etmek bence mümkün değil ancak hükümetler kripto paraların ilerlemesini yavaşlatabilir.”

Elon Musk, Code Konferansı'nda Tam Boyutta Gör

“Çin hükümeti için tehdit oluşturuyor”

Tesla CEO’su ayrıca, kripto para birimlerinin merkezi olmayan doğasının, geçtiğimiz cuma kripto paralara yasak getiren Çin hükümetine tehdit oluşturabileceğini düşündüğünü ifade etti:

Musk bununla ilgili, “Kripto para birimleri, temel olarak merkezi bir hükümet için tehdit oluşturabilir. Bunun da Çin hükümetinin hoşuna gitmediğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı ve sözlerini şunları ekledi: “Ayrıca elektrik üretim sorunları da Çin’in baskılarının ardındaki sebeplerden biri olabilir. Çin’in birçok yerinde yaşanan elektrik kesintileri madencilik sebebiyle oluyor olabilir.”

Ünlü iş adamı son olarak, düzenleyicilerin kripto paraların benimsenmesini yavaşlatma çabasının yanlış olduğunu belirtti. ABD’nin de kripto paralara düzenleme getirme durumuna dahil olup olmaması hakkındaki soruya ise şu cevabı verdi: “Ben şöyle derdim: Hiçbir şey yapmayın.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim