Anlık Bildirim

Elon Musk’tan Twitter’a tehdit

Twitter tarafından sahte hesap tespit yönteminin halen kendisine açıklanmadığını ileri süren Elon Musk gerektiği takdirde satın alma görüşmelerini iptal edecek. 

Elon Musk Tam Boyutta Gör

Önce Twitter’ın en büyük hissedarı haline gelen sonrasında da satın alma görüşmelerine başlayan Elon Musk tabiri yerindeyse masayı devirmeye çalışıyor. Ünlü iş adamı sosyal medya devine restini çekti.

Elon Musk’tan rest

Twitter ile başlayan satın alma görüşmeleri aslında ilk günlerde sorunsuzdu ancak birden ortaya bot hesap tartışması çıktı. Elon Musk bot hesapların çok yüksek olduğunu iddia ederek yeniden hesaplanmasını istedi.

Twitter ise kendi içerisinde geliştirdiği yöntemlerle bot hesap oranını yüzde 5 civarında bulmuştu. Ne var ki Elon Musk’ın tüm çağrılarına rağmen bu yöntemleri vermedi ve haliyle restleşmeler başladı.

Elon Musk yaptığı açıklamada Twitter’ı bilgi saklamakla suçladı ve bot hesap ölçme yöntemini kendisine vermediği takdirde satın alma görüşmelerinin sona ereceğini açıkladı. Elon Musk firmanın bot hesap istiatistiklerine kesinlikle inanmıyor ve kendisi bizzat hesaplamak istiyor. Kavga nasıl sonuçlanacak bilinmiyor ancak yatırımcısı için pek iyi olmadığı kesin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4212 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim