Anlık Bildirim

Elon Musk neden Twitter’ı satın alacağını açıkladı

Twitter yönetiminin Elon Musk’ı mahkemeye vermesi işe yaradı. Duruşmaların başlamasından hemen önce Elon Musk riske girmedi ve yeniden görüşmelere başlama kararı aldı. 
Twitter Tam Boyutta Gör
Uzun süren bir mücadelenin ardından geçtiğimiz hafta pes eden Elon Musk yeniden Twitter satın alım görüşmelerine geri dönmüştü. Ünlü isim Komisyona sunduğu raporda neden karar değiştirdiğini açıkladı.

Elon Musk problem istemiyor

Twitter’ın bot hesap oranını doğru bir şekilde açıklamadığı ve bu bakımdan sahte kişiler için para ödemediğini ifade eden Elon Musk halen bu söyleminden vazgeçmiş değil. Musk sorunu halletmeden mahkemeye gitmenin ve zorlama yolları aramanın doğru olmadığını ifade ediyor.

 

Bununla birlikte haftaya başlayacak olan mahkemenin ve diğer duruşmaların ertelenmesi şartı ile görüşmelere kaldığı yerden devam etme kararı aldı. Diğer taraftan 1 milyar dolarlık tazminat ödemekten de kurtuldu.

Elon Musk satın alma görüşmelerinden çekilince Twitter hisselerinin yanı sıra kendi şirketlerinin hisseleri de sarsılmıştı. Zaten kötü giden ekonomik durumda Elon Musk durumu fazla zorlamamaya karar verdi. Twitter yönetiminin mahkeme baskısı işe yaramış görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3824 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, elon musk ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim