Anlık Bildirim

Elon Musk geri adım attı: Twitter’ı satın alıyor

Mahkemeye iki haftalık bir süre kala Elon Musk inadından vazgeçti ve ilk yaptığı hisse teklifi üzerinden yeniden Twitter ile görüşmelere başlama kararı aldı.    

Twitter Tam Boyutta Gör

Bahar aylarında Twitter’ı satın alma hamlesi yapan ancak bot hesapları bahane ederek vazgeçen milyarder dünyasının şımarık çocuğu Elon Musk, işin mahkemeye taşınmasına sebep olmuştu. Duruşmalar başlamadan geri adım attı.

Twitter konusu sil baştan

Aylardır satın alma sürecini adeta süründüren Elon Musk duruşmaların başlamasına iki haftalık bir süre kala aniden karar değiştirdi. Teklifi yaptığı ilk güne geri dönerek görüşmelerin yeniden başlamasını talep etti.

Gelen bilgilere göre ünlü isim yine 54.20$ hisse başı fiyat teklifi ile görüşmeleri sürdürecek. Haber sonrasında Twitter hisseleri işleme kapatıldı ancak yeniden açıldığında yüzde 22 arttı ve 50$ seviyesine yükseldi.

Elon Musk’ın neden böyle bir hamle yaptığı bilinmiyor ancak ortada halen çözülmemiş bir bot hesap sorunu var. Musk yine bu konuyu öne sürecek mi yoksa Twitter yönetiminin sağladığı verileri yeterli bulacak mı merak konusu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2122 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim