Anlık Bildirim

Elon Musk'tan BM'ye sert yanıt: "Nasıl olacağını açıklarsanız Tesla hisselerimi satarım"

BM Dünya Gıda Programı direktörü David Beasley'nin Elon Musk'ın açlık sorununu çözebileceğine dair iddasının ardından Elon Musk'tan yanıt geldi: "Açıklarsanız Tesla hisselerimi satacağım."

Elon Musk'tan BM'ye yanıt geldi: 'Hisselerimi satarım' Tam Boyutta Gör

Dünyadaki ultra zengin insanların iyice zenginleşmesi ve fakir ülkelerin de iyice fakirleşmesi ile birlikte yıllardır tartışılan olay son zamanlarda daha da yoğun bir şekilde tartışılıyor. Zenginlerin açlık sorununu çözebileceğine dair söylemler de her geçen gün artarken Elon Musk'tan yanıt geldi.

"Hisselerimi Bugün Satarım"

Geçtiğimiz günlerde BM Dünya Gıda Programı direktörü David Beasley, Elon Musk'ın servetinin küçük bir kısmı ile açlığı bitirebileceğini iddia etti. Elon Musk ise gecikmeden David Beasley'e yanıt verdi. 

Servetinin %2'si 6 milyar dolar olan Elon Musk, "Eğer 6 milyar dolar ile açlığın nasıl çözüleceğini açıklarsanız, bugün Tesla hisselerimi satacağım ve açlığı bitireceğim." açıklamasında bulundu. Geçtiğimiz yıl BM Dünya Gıda Programı (WFP) 8.4 milyar dolar bağış toplamıştı ancak 2020 yılında ne yazık ki açlık çözülmedi. 

Kaynakça https://fortune.com/2021/11/01/elon-musk-net-worth-tesla-shares-hunger-tweet-world-food-program/ https://twitter.com/WFPChief/status/1454884502631813130 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10091 kez okundu.
32 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, elon musk ve Popüler Bilim
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim