Anlık Bildirim

Elon Musk, Twitter'da NFT avatarların kullanıma sunulmasından rahatsız oldu

Twitter'ın, NFT'lerin profil resmi olarak kullanılabileceğini açıklamasının ardından, Elon Musk şirketi daha önemli işlere vakit ayırmadığı gerekçesiyle eleştirdi.

Elon Musk, Twitter'da kullanılacak NFT avatarlardan rahatsız Tam Boyutta Gör

Sosyal ağ Twitter bugün NFT avatarların lansmanını duyurdu. Yeni özellik şu anda ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'da aktif bir Twitter Blue aboneliği (ayda 2,99 ABD doları) olan iOS kullanıcıları tarafından kullanılabilir durumda.

NFT koleksiyonları Twitter avatarı olarak kullanılabilecek

Yenilik, koleksiyonunuzdan bir NFT'yi, Twitter avatarı olarak yüklemenize olanak tanıyor. Normal avatarlar yuvarlakken NFT olanlar altıgen olarak görüntülenecek. Twitter'a entegre cüzdanlar arasında ise şunlar yer alıyor:

  • Coinbase Wallet
  • Rainbow
  • MetaMask
  • Trust
  • Argent
  • Ledger Live

Diğer Twitter kullanıcıları avatara tıklayarak NFT yaratıcısı, açıklaması ve diğer bilgileri hakkında daha fazla bilgi edinebilecekler.

Öte yandan, en popüler Twitter kullanıcılarından biri olan Elon Musk, şirketin yaptığı yeniliğe eleştiri getirerek bu durumun kendisini "rahatsız ettiğini" söyledi:

"Bu çok sinir bozucu. Kripto dolandırıcıları her başlıkta bir spambot partisi düzenlerken Twitter mühendislik kaynaklarını buna harcıyor!?"

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim