12 Güne 12 Oyun kampanyasında her gün bir ücretsiz oyun dağıtmaya başalyan Epic Games mağazası, kampanyanın beşinci günüde ödüllü Celeste oyununu ücretsiz hale getirdi.
Celeste neler sunuyor?
TowerFall geliştiricisi Matt Thorson ve Noel Barry imzası taşıyan Celeste bir oyun fuarı için demo olarak geliştirilmiş ancak beklenmedik ilgi karşısında tam sürüm bir oyun haline getirilmişti. Celeste 2018 yılının en iyi bağımsız oyunu seçildi.
Celeste piksel tabanlı grafiklere sahip bir platform oyunu. Madeline adlı karakterin Celeste dağına tırmanmasını konu alan oyun, oynanış mekanikleri ve etkileyici arka plan müziği ile dikkat çekmişti. Ayrıca 700 civarında mücadele ve boss dövüşleri de yer alıyor. Yarın akşam 18.59’a kadar devam edecek kampanya sonrasında mağazada yerini yeni bir oyuna bırakacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


istilacı asıl sizsiniz suri çöpler... afgan çöpler... paki çöpler...
zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.