Anlık Bildirim

Fortnite kendi battle royale kurallarınızı belirlemenize izin verecek

Fortnite Battle Lab eklentisi ile artık düşme hasarı, yer çekimi kuvveti gibi bileşenlere karar vererek tamamen yeni battle royale kombinasyonları hazırlayabiliyorsunuz.

Fortnite kendi battle royale kurallarınızı belirlemenize izin verecek Tam Boyutta Gör

Son dönemde oyunculara daha fazla inisiyatif tanıma yönünde adımlar atan Fortnite oyununun son hamlesi Battle Lab oldu. Battle Lab özelliği ile oyuncular kendi battle royale adalarını oluşturabilecekler.

Fortnite Battle Lab nedir?

Fortnite 11.31 sürümü ile oyuna eklenen Battle Lab özelliği Playground özelliğinden biraz farklı. Playground özelliğindeki dünyaları oluşturmanın ötesinde Battle Lab kendi battle royale kurallarınızı belirlemenizi sağlıyor. Yani kendi oyununuzu oluşturuyorsunuz.

Battle Lab toplamda 15 arkadaşınıza kadar battle royale oluşturmanıza izin veriyor. Ayrıca varsayılan ayarlarla eşleşme de yapabiliyorsunuz. Senaryolar arasında Bot Grenade, düşüş hasarının ayarlanması, yer çekimi seviyelerinin ayarlanması ve Sınırlı Zaman Modu havuzu gibi seçenekler yer alıyor.

Oyuncular yer çekimi, düşüş hasarı gibi seçeneklerden tamamen yeni kombinasyonlar oluşturarak arkadaşlarının deneyimine sunabilecekler. Böylece oyuncuların ilgisini çekecek yeni bir alan ortaya çıkmış olacak. Battle Lab haricinde yeni sürümde hataların giderilmesi ve performans iyileştirilmesi gibi maddeler yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim