Anlık Bildirim

Epic Games'ten sürpriz! 60 TL'lik kuponlar hediye ediliyor

Haftalık ücretsiz oyunlar ile gündeme gelen Epic Games'in sevilen kampanyası tekrar başladı. Epic Games e-postalarına abone olan herkese 60 TL'lik kupon hediye.

Epic Games'in en sevilen kampanyası olan kuponlar tekrar geldi. Ancak bu sefer direkt hediye edilmiyor sizden ufak bir şey yapmanız isteniyor. 

Abone Olanlara 60 TL'lik Kupon Hediye

Epic Games'in kupon kampanyasından faydalanabilmek için Epic Games e-posta ve uyarılar programına abone olmanız gerekiyor. Peki nasıl abone olacaksınız, kuponunuzu nasıl alabilirsiniz?

Epic Games'ten 60 TL'lik kupon kampanyası başladı Tam Boyutta Gör

Hesap ayarlarını kontrol et ve mevcut abonelik durumunu görmek için iletişim tercihleri kısmına göz at. Bunun iki sonucu olabilir...

Zaten aboneyim: Harika, bizimle bağlantıda kaldığın için teşekkürler! 60 TL değerindeki Epic Kuponunu önümüzdeki 24 saat içinde göndereceğiz. Kuponu aldıktan sonra bir sonraki uygun satın alımında ödeme bölümünde kupon uygulanacak. Kuponunun daha önce kullanılıp kullanılmadığını görmek için hesap envanterini kontrol et.

Abone değilim: Abone olmak için durma ve kabul etmek için kutuyu işaretle, böylece sana kuponunu en kısa zamanda ulaştıracağız. Yeni abone olanları günlük olarak kontrol ediyoruz ancak lütfen kuponun envanterine ulaşmasının 24 saati bulabileceğini unutma. Kuponu aldıktan sonra bir sonraki uygun satın alımında ödeme bölümünde kupon uygulanacak. Kuponunun daha önce kullanılıp kullanılmadığını görmek için bir gözün hesap envanterinde olsun.

Epic Games'ten 60 TL'lik kupon kampanyası başladı Tam Boyutta Gör

Bu promosyonun tarihleri nedir?

Kaydol ve Tasarruf Et etkinliği 15 Ekim TSİ 17.01 tarihinde başlayacak ve 16 Kasım TSİ 10.59 tarihinde sona erecektir. Etkinlik sona erdiğinde tüm kuponların kullanım süresi de bitmiş olacak, bu yüzden acele et!

Bu promosyon sırasında birden çok Epic Kuponu alabilir miyim?

Hayır, bu promosyon hesap başına bir Epic Kuponu ile sınırlıdır.

Hangi satın alımlar bu Epic Kuponu için uygun sayılıyor?

Epic Games Store'daki 79,99 TL ve üzeri fiyata sahip tüm ana oyunlar. Epic Kuponları ön satın alımlarda, eklentilerde, sanal para birimlerinde ve oyun içi satın alımlarda geçerli değildir. Tam SSS bölümümüzde kullanışlı bir para birimi dönüştürme tablosu yer alıyor.

Epic Games İndirimleri Yarın Başlıyor

Ayrıca kuponunuzu daha avantajlı bir şekilde kullanmak istiyorsanız yarın başlayacak olan Cadılar Bayramı indirimini beklemenizde fayda var. İndirimler başladığı gibi sizleri bilgilendireceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29915 kez okundu.
41 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic games, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim