Anlık Bildirim

Cem Yılmaz’dan yeni NFT sürprizi

Erşan Kuneri dizisinin yayına girmesinden önce özel NFT koleksiyonunu satışa sunan komedyen Cem Yılmaz nadir olan parçayı alanlara çok cazip bir hediye de sunacak.

Erşan Kuneri NFT koleksiyonu Tam Boyutta Gör

Kendi karikatürlerini içerek koleksiyon ile NFT dünyasına adım atan Cem Yılmaz, cazip pazarlama teklifleri ile ses getirmeye devam ediyor. Önce kombine biletler sunan ünlü komedyen şimdi de birlikte dizi izleme teklifi hazırladı. 

Erşan Kuneri NFT koleksiyonu

Kendi profilini içeren koleksiyon kısa sürede satılan Cem Yılmaz standart NFT modelleri için iki kişilik bilet, özel NFT modeli için de kombine ömür boyu iki kişilik bilet hediye etmişti. Şimdi çıta yükseldi. 

Erşan Kuneri dizisinin Netflix platformunda yayınlanacak olması şerefine hazırlanan NFT koleksiyonu yine 0.5 ETH minimum teklif miktarıyla açıldı. Siyah-beyaz özel NFT ise 4 ETH en yüksek teklifi almış durumda. 

Cem Yılmaz özel NFT modelini satın alana Erşan Kuneri dizisini ofiste birlikte izleme imkânı sunacak. Üstelik 3 arkadaşını da beraberinde getirebiliyor. Cem Yılmaz bugüne kadar bu tür kampanyalar yapmıyordu ancak şu anda 16000$ civarında eden nadir NFT söz konusu olunca pek çok hayran açısından ilgi uyandıracaktır. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim