Anlık Bildirim

Eski S Pen, Samsung Galaxy Z Fold 3'ün ekranını çiziyor

Katlanabilir amiral gemisi Samsung Galaxy Z Fold 3'ün ekranı, geçen yılki Samsung'un kalemini kullanırken çiziklerle kaplanıyor.

Eski S Pen, Samsung Galaxy Z Fold 3'ün ekranını çiziyor Tam Boyutta Gör

Samsung, merakla beklenen iki katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3'ü piyasaya sürdü. Birincisi, markanın S Pen destekli ilk katlanabilir akıllı telefonu olsa da, normal bir S Pen ile kullanmak ekranına zarar verebiliyor.

Samsung, eski S Pen'in neden en yeni Galaxy Z Fold 3 ile kullanılamayacağını açıkladı. Şirketin katlanabilir amiral gemisi ile birlikte özel bir kalem olan S Pen Fold Edition'ı da tanıttığını ve ayrıca uzun süre önce duyurulan S Pen Pro'yu piyasaya sürdüğünü hatırlatalım.

Eski S Pen, Samsung Galaxy Z Fold 3'ün ekranını çiziyor

Yeni S Pen'lerde geri çekilebilir mekanizma var

Bu ekran kalemleri birbirinden oldukça farklı olsa da, Galaxy Z Fold 3 söz konusu olduğunda, S Pen'in önceki sürümlerinden farklılar. Her şeyden önce, uçları daha yumuşak ve Galaxy Z Fold 3'ün ekranı, piyasadaki tüm benzer akıllı telefonlar gibi bir filmle kaplanmış. İddiaya göre %80 daha güçlü hale gelmesine rağmen yine de plastik bir film ve dilerseniz herhangi bir keskin nesneyle çizebilirsiniz.

Bu nedenle, yeni kalemler daha yumuşak uçlara sahip ve böylece filme zarar vermiyor. Ek olarak, kaleme aşırı kuvvet uygulandığında hasarı önlemek için kalemin geri çekilebilir bir mekanizması mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim