Anlık Bildirim

Ethereum’un (ETH) piyasa değeri 500 milyar dolara ulaşarak Visa'yı geçti

Bitcoin'den sonraki en güçlü kripto para birimi Ethereum, 500 milyar dolar değeri aşarak Visa'dan daha değerli hale geldi.

Ethereum’un (ETH) piyasa değeri 500 milyar dolara ulaşarak Visa'yı geçti Tam Boyutta Gör

Ethereum'un (ETH) piyasa değeri, tarihte ilk kez 500 milyar dolar değeri aşarak önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.

ETH, saat 06:55’te tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.351 dolara ulaştı ve piyasa değerini 504 milyar dolarlık yeni zirvesine çıkarttı. Ethereum böylelikle Samsung, JPMorgan Chase ve Visa'dan daha değerli konuma yükseldi.

Ethereum’un (ETH) piyasa değeri 500 milyar dolara ulaşarak Visa'yı geçti Tam Boyutta Gör

BTC dominansı yüzde 44'e düştü

Ethereum bu yükselişi ile piyasa hakimiyetini her geçen gün daha da artırırken Bitcoin (BTC) dominansı ise düşmeye devam ediyor. Bitcoin'in Ocak'ta yüzde 74 olan pazar payı dominansı yüzde 44'e kadar düştü. Ethereum ise yükselişini sürdürerek yüzde 19,7'ye ulaştı. 

Ethereum’un (ETH) piyasa değeri 500 milyar dolara ulaşarak Visa'yı geçti Tam Boyutta Gör

Ethereum, geçtiğimiz günlerde piyasa değeri olarak Bank of America ve PayPal gibi finans devlerini geçmeyi başarmıştı. ETH’nin bu yükselişi ile yatırımcıların aktiviteleri de doğal olarak hız kazandı. Ek olarak bu artış, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in kişisel servetinin 1.4 milyar dolara çıkmasını sağladı.

CoinMarketCap verilerine göre şu anda kripto para piyasası 2,5 trilyon dolara ulaşmış durumda. Bitcoin (BTC) ise 1 trilyon dolar ile piyasanın en değerli kripto para birimi konumunu sürdürürken Ethereum’dan (ETH) sonra sırasıyla 100 milyar dolar ile Binance Coin (BNB) ve 66 milyar dolar ile Dogecoin (DOGE) geliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim