Anlık Bildirim

Mark Zuckerberg’den Bitcoin (BTC) göndermesi

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, Bitcoin'li paylaşım yaptı. Beslediği keçilerden birine Bitcoin diğerine ise Max adını verdi.

Mark Zuckerberg’den Bitcoin (BTC) göndermesi Tam Boyutta Gör

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, son paylaşımında "Max" ve "Bitcoin" olarak adlandırdığı keçilerinin fotoğrafını paylaştı.

Bu gelişme kripto para topluluğunun ilgisini çekti ve akıllara Zuckerberg’in veya Facebook’un Bitcoin (BTC) yatırımı olup olmadığı konusunu gündeme getirdi. Hatta bazıları bu paylaşımın Mark’ın ileriye dönük planlarından bir ipucu olabileceğini düşünüyor.

Konuyla alakalı olarak SkyBridge kurucusu Anthony Scaramucci ise Zuckerberg’i Bitcoin topluluğuna çağırdı:

“Mark Zuckerberg’in Facebook’un kripto para işini yürütmesi için PayPal’dan David Marcus’u işe aldığından bu yana bir Bitcoin kullanıcısı olacağını biliyordum. Uzun ve dolambaçlı bir yol oldu ancak Bitcoin’e hoş geldiniz. Harika iş Zuck ve David. Bundan sonra olacaklar için çok heyecanlıyım.”

Bazı mizah seven bazı insanlar gönderinin altında en zengin beşinci kişinin artık G.O.A.T (greatest of all times/tüm zamanların en iyisi) olduğu için Bitcoin maksimalisti olabileceği konusunda şakalar yaptı.

Hissedarlar toplantısında BTC açıklaması yapılırsa fiyata etki edebilir

Zuckerberg'in bu paylaşımı, Tesla ve SpaceX kurucusu Elon Musk'un Dogecoin için yaptığı doğrudan ve dolaylı referanslarına benzer şekilde kripto para biriminde bir etki yapıp yapmayacağını şu anda bilemiyoruz, fakat 26 Mayıs’ta planlanan Facebook’un hissedarlar toplantısında benzeri bir gönderme veya açıklama yapılırsa bu durumun fiyatlara etki edeceği öngörülebilir.

Kaynakça https://www.facebook.com/zuck/posts/101129545154290319 https://u.today/mark-zuckerberg-hints-at-being-bitcoiner-reviving-facebook-rumors Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim