Anlık Bildirim

Ethereum yeniden 3000$ seviyesinde

Bitcoin fiyatı 44 bin dolar seviyesinde tutunmaya çalışırken Ethereum da 3000$ seviyelerini aşmış durumda. Olumsuz bir haber gelmezse yükseliş devam edebilir.

Ethereum fiyatı Tam Boyutta Gör

Kripto para dünyasında oluşan olumlu hava yükselişe imkân tanıdı ve kâbus gibi geçen bir iki aylık bir sürenin ardından yatırımcıların yüzü güldü. Yavaş yavaş kripto paralar eski seviyelerine gelmeye başladı. 

Bitcoin ve Ethereum fiyatı ne kadar?

Geçtiğimiz haftalarda olumlu mesajların verildiği blok zinciri konferansı ile başlayan yükseliş Google’ın kripto para reklamlarına yeniden izin vermesi, Çin’in yasakları sonucunda madencilerin ABD’ye taşınması ve Avrupa’da ETF başvuru haberleri ile devam ediyor. 

Bitcoin uzun süre zorladığı 40 bin dolar sınırını geçtikten sonra bir düzeltme yaptı ve tekrar yükselişe geçti. Hali hazırda 44 bin dolar sınırını da geçmiş durumda ve burada kalıcı olursa 47 bin dolara doğru yolculuk yapacak. 

Ethereum ise 1600$ seviyelerine kadar geldikten sonra yeniden 3000$ barajını kırmış durumda. XRP birimi 80 cent barajını geçerken DOGE birimi 24 cent sınırında ve BNB birimi de 353$ seviyesinde tutunuyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim