Anlık Bildirim

F1 Türkiye GP şifresiz olarak yayınlanacak

S Sport müjdeyi verdi. Bu hafta sonu düzenlenecek F1 Türkiye GP yarışının 3. antrenman turları, sıralama turları ve yarışı uydudan ücretsiz olarak yayın yapacak.

F1 Türkiye GP şifresiz olarak yayınlanacak Tam Boyutta Gör

Bu hafta sonu Formula 1 heyecanı Türkiye’de yaşanacak. Intercity İstanbul Park pisti, F1’e ev sahipliği yapacak. Ülkemizdeki F1 yayıncısı S Sport, şifresiz olarak yayın yapacağını duyurdu.

F1 Rolex Turkish Grand Prix 2021, heyecanı Cuma günü 11.30’da 1. Antrenman Turları ile başlıyor. Cumartesi günü 15.00’te sıralama turları başlayacak. Yarış ise Pazar günü 15.00’de start alacak.

F1 yarışları, ücretli platformlarda yayın yapan S Sport 2 kanalı ve S Sport Plus dijital platformundan yayınlanıyor. S Sport’tan yapılan açıklama ile S Sport 2 kanalının Türkiye GP’ye özel olarak Cumartesi günü 09.00-19.00 ve Pazar günü 09.00-20.00 saatleri arasında uydu üzerinden şifresiz yayın yapacağı müjdesi verildi. Yarışseverler Cumartesi günü 3. antrenman turlarını, sıralama turlarını ve Pazar günü yarışı izleyebilecek. Gün içerisindeki özel yayınları da S Sport 2’den seyredebileceksiniz. Cuma günkü 1. ve 2. Antrenman Turları’nı seyretmek için S Sport Plus platformuna abone olmak gerekiyor.

Sezonun en iyi yarışı seçildi

Geçen sene düzenlenen yarış büyük heyecana sahip olmuş ve yılın en iyi yarışı seçilmişti. Yoğun yağmur ve yeni asfaltın etkisiyle pek çok pilot spin atmıştı. Lewis Hamilton, 6. sıradan başladığı yarışı kazanmış ve F1 2020 şampiyonluğunu ilan etmişti.

Bu sene şampiyonluk için kıran kırana mücadele yaşanıyor. Hamilton ve Verstappen arasında 2 puan farkı mevcut. Şampiyonluk yolunda kritik bir yarış olacak. Heyecan dolu bir yarış bizi bekliyor.

S Sport 2 şifresiz frekans bilgileri

Uydu Türksat 4A
Frekans 12187
Polarizasyon V - Dikey
SR 27500
FEC 5/6
Kapsama Batı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14753 kez okundu.
34 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
f1, f1 türkiye gp
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim