Anlık Bildirim

Facebook'a gruplardan para kazandıracak yeni özellikler geliyor

Facebook Topluluklar Zirvesi'nde bu yıl gruplara eklenecek olan yeni özellikler açıklandı. Gelecek güncellemeler arasında gruplardan üç farklı yöntemle para kazanma özellikleri bulunuyor.

Facebook'ta yöneticiler, gruplarından para kazanabilecek Tam Boyutta Gör

Facebook, gerçekleştirdiği 2021 Topluluklar Zirvesi'nde yöneticilerin gruplarını yönetmelerini kolaylaştırmak ve grupları özelleştirmeyi mümkün kılmak için bir dizi özelliği açıkladı. Gelecek güncellemeler arasında yöneticilerin grupları üzerinden para kazanmalarını sağlayacak özellikler de yer alıyor.

Facebook, grupları daha işlevsel hale getirmek istiyor

Facebook, yöneticilerin çabalarını sürdürmelerine ve grubun amacını ilerletmelerine yardımcı olacağını düşündüğü için üç farklı para kazanma yöntemini kademeli olarak gruplarda yaygın hale getirmeyi planlıyor. Yöntemlerden ilki yöneticilere ve moderatörlere destek olmak isteyen üyeler için grup bağış toplama etkinlikleri düzenlenmesiyken sunulacak ikinci yöntem ise yöneticilerin oluşturdukları ürünleri gruplarındaki bir mağazayla üyelere satabilmesi olacak.

Üçüncü ve tamamen yeni denilebilecek üçüncü para kazan yöntemi, ücretli alt grup sistemi olarak belirtiliyor. Yöneticilerin belirli konulara yönelik oluşturacakları alt gruplara üye olmak isteyenlerin belirlen bir ücreti ödemeleri gerekecek.

Facebook, grupların özelleştirilmesini sağlayacak yeni özellikler getiriyor Tam Boyutta Gör

Topluluklar Zirvesi'nde açıklanan özelliklerden diğerleri ise grupların özelleştirilmesi sağlayacak yeni güncellemeleri içeriyor.

  • Gruplar için özel renkler, yazılar için arka plan renkleri, yeni yazı tipleri ve üyelerin içeriğe tepki vermek için kullanabileceği emoji özelleştirmeleri
  • Tek tıklamayla etkinleştirilebilen önceden ayarlanmış gönderi biçimleri, rozetler, yönetici araçları ve daha fazlasını seçmek için özellik kümeleri
  • Üyelerin gruplarda hangi biçimlerde gönderi paylaşabileceklerini gösteren bir gönderi düğmesi
  • Yöneticilerinin yeni üyeler için grubun temel kurallarını açıklayabilecekleri bir otomatik karşılama mesajı
  • Duyuruların ya da önemli görülen gönderilerin üst kısma sabitlenmesi sağlayacak Öne Çıkanlar bölümü
  • Yönetici ve moderatör ekibinin gerçek zamanlı olarak daha iyi koordine olabilmelerini sağlamak için Topluluk Sohbetleri

Facebook ayrıca hem bir sayfayı hem de bir grubu yöneten yöneticiler için de deneyimi kolaylaştıracak yeni güncellemeler getirecek. Şirket, tüm bu özelliklerin platforma kademeli olarak ekleneceğini ve bazı özelliklerin yakında kullanıma sunulacağını duyurdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim