Anlık Bildirim

Far Cry 5 korsana yenik düştü

Far Cry 5 crack çıktı. Ubisoft'un yeni göz bebeği Far Cry 5'in çıkışının ardından daha 1 ay geçmeden, korsanlar oyunu kırmayı başardı. CPY tarafından hazırlanan crack dosyası internette yayınlandı.

far cry 5 crack Tam Boyutta Gör

Korsanlar, Ubisoft’un son bombası Far Cry 5’in çıkışının ardından az bir süre geçmiş olmasına rağmen oyunu kırmayı başardı. Oyunun crack dosyaları torrent sitelerinde yayınlandı.

Denuvo, EAC ve VMProtect karışımı bir anti-tamper yazılımı ile korunan Far Cry 5, sadece 19 günde kırıldı. Ubisoft’un son oyunlarından Assasin’s Creed Origins’in kırılması üç ayı bulmuştu.

Far Cry 5 crack 19 günde çıktı

Far Cry 5, Denuvo 5.0 sürümü ile korunuyordu. Ocak ayında Denuvo 4.8 sürümü kırılmış NFS Payback ve AC Origins gibi güncel yapımların cracki internete düşmüştü. Birkaç gün sonra Irdeto, Denuvo’yu satın almış ve 5.0 sürümünü duyurmuştu.

Denuvo 5.0, ile korunan Final Fantasy XII: The Zodiac Age oyunu Şubat ayında kırılmış ve Far Cry 5’in kırılacağının sinyalini vermişti. Denuvo’ya ek olarak eklenen EAC ve VMProtect anti-tamper teknolojileri de fayda etmedi. Far Cry 5, çıkışının ilk haftasında 5 milyon adet satarak yüksek satış geliri ele etmişti. Oyunun kırılması, satışları olumsuz anlamda etkileyecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11053 kez okundu.
50 kişi, toplam 55 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Denuvo, far cry 5 ve
2 etiket daha far cry 5 crack Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim