Anlık Bildirim

Valve'in taşınabilr PC'si Steam Deck'in farklı renkte tasarımlarını görebiliriz

Duyurunun yapıldığı günden bugüne kadar sürekli yeni bilgiler öğrendiğimiz Steam Deck'i çıkışında olmasa sonrasında birkaç farklı renkte görebiliriz.

Farklı renklerde Steam Deck modelleri görebiliriz Tam Boyutta Gör

Özellikle oyun dünyasında yeni bir cihaz çıktığı zaman bir süre sonra o cihazın onlarca farklı tasarımını görebiliyoruz. Başlangıçta sadece renk olarak farklı modeller çıksa da bir yerden sonra çeşitli oyunların logolarıyla ve tasarımlarıyla güzel modeller görebiliyoruz. Bu durm Steam Deck'in de başına gelecek gibi duruyor.

Farklı Renklerde Steam Deck Görebiliriz

Geçtiğimiz günlerde Steam Deck'in tasarımcıları Tucker Spofford ve Greg Coomer, PC Gamer ile bir röportaja katıldı. Röportaj esnasında Tucker Spofford ve Greg Coomer, Steam Deck'e dair tüm tartışmaları yaptıklarını söylerken ileryen süreçte farklı renkte modeller görebileceğimizin sinyalini de verdiler.

Bildiğiniz üzere cihaz şu anda tek bir renge sahip ve o da siyah ağırlıklı. Elbette göze hoş gelen bir renge sahip olduğunu söyleyebiliriz ancak ilerleyen süreçte kullanıcılara renk seçeneği sunulması da gayet güzel olur. Sony'nin veya Microsoft'un konsoluna yaptığı gibi çeşitli oyunların temasıyla hazırlanan Steam Deck görür müyüz onu da ilerleyen süreçte göreceğiz. 

Steam Deck bu yıl sonunda çıkışını yapacak. Ne yazık ki şu anda Türkiye için satışta değil. Cihazın başlangıç fiyatı 400 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim