Anlık Bildirim

Fenerbahçe, FB Token için Paribu ile anlaştı

Fenerbahçe kripto para çıkarmak için yerli borsa Paribu ile anlaştı. FB Token'in arz miktarı ve arz tarihi belli oldu. 9 ay kilitli FB Tokenler 15 TL'ye, kilitsizler 30 TL'ye satışa çıkıyor.

Fenerbahçe, FB Token için Paribu ile anlaştı Tam Boyutta Gör

Bir süredir kendi taraftar token’ı için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, beklenen haberi verdi. Fenerbahçe, kendi token’ı için Paribu ile anlaştığını açıkladı.

Bu ortaklık ile birlikte Fenerbahçe taraftarları Fenerbahçe Token ($FB) ile önemli ayrıcalıklar kazanacak. Token sahibi taraftarlar hem kendi hem de takımın geleceğinde söz sahibi olarak katkı sağlayacaklar.

Öncelikle token sahibi taraftarlar, Fenerbahçe’nin ileriye dönük karar alma süreçlerinde söz sahibi olacak ve marş seçimi ve forma tasarımından tesislerdeki bölümlerin adlarına kadar farklı konularda tercihlerde bulunabilecek.

Tüm bu ayrıcalıkların yanında token sahipleri, takımın sporcuları, teknik heyeti ve yöneticileriyle tanışma, özel kurgulanmış stat ve tesis turlarına katılma şansına sahip olacaklar.

Fenerbahçe taraftarları, token için 9-12 Ağustos’ta düzenlenecek ön satışlara Paribu üzerinden erişebilecek. 9 ay kilitli 15 TL, kilitsiz 30 TL olarak iki seçenek sunulacak. Token’a sahip olmak isteyenler, Paribu’ya üye olup hesaplarına TL aktardıktan sonra kolay bir şekilde ön satışlara katılabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9384 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fenerbahçe token, fenerbahçe ve
2 etiket daha taraftar tokeni Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim