Anlık Bildirim

Fenerbahçe kendi kripto parasını çıkarıyor

Galatasaray ve Trabzonspor'dan sonra Fenerbahçe de kripto para çıkarıyor. Fenerbahçe'nin çıkarmayı planladığı para, diğer taraftar tokenlerinden farklı olacak. Ödeme işlemlerinde kullanılabilecek.

Fenerbahçe kendi kripto parasını çıkarıyor Tam Boyutta Gör

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 3 sezonluk, stadyum, ticari ürün, sponsorluk, yayın ve ticari proje gelirlerini artırmayı hedeflediği bir ekonomi programı belirledi. Bu program kapsamında dijital yatırımlara önem verileceği açıklandı. Bahsi geçen yatırımlar içerisinde kripto paralar da var.

Ali Koç’un hedeflerinde sarı lacivertli ekibin yeni gelir kaynaklarından birisi dijital yatırım var. Bu dijital yatırımlar içerisinde kripto varlık, online mobil ödeme gibi yeni projeleri kapsıyor ve bunların kısa sürede hayata geçirilmesi hedefleniyor. Dijital kanallardan geçen sene 40 milyon TL gelir elde eden Fenerbahçe bu dijital yatırımlardan toplamda 100 milyon TL’lik bir gelir elde etmek istiyor.

Daha önce Fenerbahçe’nin kendi kripto parası için birkaç firma ile görüştüğü biliniyordu. Son zamanlarda spor kulüplerinin kendi fan token’larını çıkarttını görüyoruz. Fenerbahçe de benzeri anlaşmalar yaparak bu fan token’ların arasına katılabilir. Veya tamamen farklı bir şekilde Fenerbahçe’nin kripto parasını görebiliriz. 

Bu tarz kripto para veya fan token’lar, taraftarlar ve kulüpler arasındaki bağı kuvvetlendirip, etkileşimi arttırıyor. Bu tarz bir girişim Fenerbahçe için yenilikçi ve stratejik olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8928 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fenerbahçe, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim