Anlık Bildirim

Ferrari otomobiller Samsung'un OLED ekranlarıyla donatılacak

Otomobillerindeki ekran teknolojisini daha ileri seviyeye taşımak isteyen Ferrari bu işin uzmanı Samsung'a başvurdu. İki şirket arasında OLED ekran çözümleriyle ilgili iş birliği anlaşması imzalandı.
Ferrari otomobiller Samsung'un OLED ekranlarıyla donatılacak Tam Boyutta Gör
Ferrari ve Samsung bir iş birliği anlaşması imzaladı. Yayınlanan basın açıklamasına göre İtalyan markanın yeni nesil süper otomobillerinde Güney Koreli şirketin ekran bölümü Samsung Display tarafından geliştirilecek OLED ekran çözümleri kullanılacak.

Ferrari gelecekti modellerinde yer vereceği ekran teknolojisini yepyeni bir seviyeye taşımak istiyor. Maranello merkezli şirket bunu başarabilmek için Samsung'un ince, hafif ve kavisli OLED paneller alanındaki uzmanlığından yararlanacak.

Ferrari otomobiller Samsung'un OLED ekranlarıyla donatılacak Tam Boyutta Gör

Ferrari'ye özel OLED ekran çözümleri geliştirilecek

Muhtemelen Samsung yeni Ferrari otomobiller için hem dijital gösterge paneli, hem de medya sistemi ekranları tedarik edecek. Her iki taraf da yapılan kısa duyuruda gelecekteki iş birliğine ışık tutacak çok fazla ayrıntı vermedi.

Samsung Display Başkanı ve CEO'su JS Choi şirket olarak en gelişmiş çözümleri sağlamaya hazır olduklarını söyledi. Buna karşılık Ferrari CEO'su Benedetto Vigna ise Samsung'un kendileri için özel OLED teknolojili ekran çözümleri geliştireceğini vurguladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim