Anlık Bildirim

Ferrari CEO’su şirketin Web3’e odaklanacağını söyledi

Ferrari CEO’su Benedetto Vigna, şirketin gelecek planları için blockchain, Web3 ve NFT teknolojilerine odaklanacağını açıkladı.                                                   

Ferrari Web3’e odaklanacak Tam Boyutta Gör

Son dönemde NFT, Blockchain ve Web3 gibi kavramlar, artan popülarite ile birlikte şirketlerin odak noktası olmuş durumda. Özellikle yeni nesil şirketleri bu alana yoğun ilgi gösterirken, Adidas ve Apple gibi köklü şirketler de bu alanda çalışmalarını hızlandırıyor. Son olarak İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari CEO’su Benedetto Vigna bu kavramlar hakkında bir açıklamada bulundu. 

Ferrari CEO’su: Web3’ün Ön Saflarında Yer Almak İstiyoruz

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari’nin CEO’su Benedetto Vigna, şirketin son çeyrek raporunun açıklandığı sırada gelecek planlarından da bahsetti. Vigna ilerleyen dönemlerde şirketin Web3 alanına odaklanacağını belirtti:

“Dijital teknolojilerin ve Web 3.0’ın ön saflarında yer almak için Galler’deki Amazon Web Services gibi önde gelen teknolojik ortaklarla ilişkimizi güçlendiriyoruz.”

Vigna ayrıca Web3 alanının markanın gelişimine yardımcı olabileceğini ve kendi alanındaki lider şirket konumunu güçlendirebileceğini şu şekilde vurguladı:

“Söylediğimiz gibi, bu alana bakmamızın ve yeni teknolojilerin markamıza nasıl yardımcı olabileceğini görmemizin önemli olduğunu düşünüyorum. Elbette dijital teknolojiler, Blockchain, Web3 teknolojileri ve NFT bizim için ilginç olabilecek bir alan. Bu yüzden biraz ilgiyi hak ediyor.”

Hatırlatmak gerekirse Benedetto Vigna geçtiğimiz günlerde şirketin sanal gerçeklik, oyun ve dijital hizmetlere odaklanan bir departman kurduğunu da açıklamış ve sektöre olan ilgisini belirtmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim